Kledingadvies

Op moment suprême, dé fotoshoot, wil jij stralen en je helemaal comfy voelen in een kledingstuk. Alleen is het soms knap lastig om te bepalen wat je aantrekt, want:

  • je wilt iets dragen wat matcht bij de omgeving van de shoot;

  • Je wilt misschien iets aan trekken wat je in het dagelijks leven niet snel doet, maar hier wel van droomt om in te paraderen;

  • Je vindt het lastig om te bepalen wat voor soort kledingstukken jou laten stralen en het beste in je naar boven halen.

 

Gelukkig heb ik daar een oplossing voor, namelijk: mijn client closet!

Bohemian Client Closet

In mijn client closet vind je bohemian jurken die matchen bij de locaties in de natuur. Beige, alle tinten bruin, terra en khaki zijn hele fijne kleuren om mee te werken en perfect voor het eindresultaat van de foto’s. Ben je nieuwsgierig naar de kledingstukken? Ga dan naar mijn Instagram-kanaal en klik op de highlight ‘Client Closet’. 

Iets uit je eigen kast

Heb je al iets in de kast hangen wat je graag draagt? Let dan wel op het volgende:

  • Draag het liefst geen drukke prints want dat leidt de aandacht van jou of jullie af. Door te kiezen voor warme aardetinten, wordt de kwaliteit van de foto’s beter omdat jij of jullie in dit geval mooi blenden met de natuur.

  • Extra tip voor de mannen: Kies liever voor een zwarte of grijze broek in plaats van blauw.

Client Closet zien?

Bekijk welke kledingstukken bij jou passen.

Spannend, voor de camera?

Wil je graag mooie foto’s van jezelf, maar vind je het spannend? Bel me dan gerust! Ik wil je graag helpen om het onzekere gevoel van je af te schudden.