Outdoor shoots

Outdoor boudoir

Een outdoor boudoir fotoshoot. De bossen in, de heide op, het water in.. welk natuur-element trekt jou? Water, Vuur, Aarde, lucht? Floreer jij in de bossen, op de heide, of in het water? En draag je een kimono, een witte jurk of een mooie witte of zwarte body? We gaan het samen ontdekken. 

hoe het werkt

Vind jij het soms lastig om jezelf mooi te vinden zoals je eruit ziet? Voel je je soms onzeker in je lijf? of ben je na een zwangerschap onzekerder geworden in je lichaam? Ik vind het belangrijk dat je jezelf ziet. Dat je je weer goed gaat voelen in je lijf.

Een outdoor boudoir fotoshoot is een ontdekkingstocht naar de schoonheid in jou. Welk natuur-element trekt jou: water, vuur, aarde, lucht? Floreer jij in de bossen, op de heide, of in het water? En draag je een kimono, een witte jurk of een mooie witte of zwarte body? We gaan het samen onderzoeken en leggen het vast in een prachtige omgeving.

WAT JE KRIJGT:

Boudoir

+ 1-1,5 u shooten

+ Gratis gebruik van de client closet

+ Persoonlijke online galerij waar je je favorieten kiest

+ Optie tot bijkopen

excl. reiskosten

Waar kies jij voor?

Pakket A
225,-
Bij dit pakket krijg je:
10 bewerkte foto's
  •  
Pakket B
275,-
Bij dit pakket krijg je:
20 bewerkte foto's
  •  
Pakket C
350,-
Bij dit pakket krijg je:
30 bewerkte foto's
  •  
Ik wil een boudoir shoot!

Informatie of datumvoorstel

Wat ontzettend leuk dat je interesse hebt in een Boudoir-shoot. Wil je wat meer informatie of direct een datum voorstellen? Dat kan! Laat hieronder je gegevens achter, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.