Gelukking in balans

 

 

~ Overprikkeld zijn, komt steeds vaker voor en mensen met Hoogsensitiviteit worden (gelukkig) steeds meer gezien. Jarenlang dacht ik dat het aan mij lag. Waarom kan ik niet 40 uur werken en daarnaast ook nog mijn hele weekend vol plannen met leuke dingen?. Bijkomen van alle prikkels door middel van lezen en/of muziek luisteren, hardlopen en daarnaast mijn agenda niet te vol plannen, zijn dingen die ik nu doe om niet overprikkeld te raken. ~ Suzanne Vliek

We leven in een tijd waarin dingen als: social media, hoge werkdruk en stress een grote rol spelen. In het NU leven, genieten van het moment en ontspanning vinden blijkt (mede daardoor) een hele lastige opgave voor steeds meer mensen. Tijdens mijn 1 op 1 sessies en trainingen gebruik ik een combinatie tussen mindset coaching en mindfulness. We zullen per keer een onderwerp bespreken, ik zal jou nieuwe informatie geven en we gaan allerlei oefeningen doen. Hierdoor zal je nieuwe inzichten krijgen en oude patronen kunnen dan doorbroken worden. Al met al vergroten we jouw bewustzijn! De training zal er niet voor zorgen dat al je zorgen verdwijnen of dat stress uitblijft, maar het kan je zeker helpen om er op een andere manier mee om te gaan en een positieve blik te krijgen op het leven zoals deze zich aanbiedt.

  • Ben jij hoogsensitief of overprikkeld?
  • Heb je last van de drukte in je hoofd en/of kom je moeilijk tot rust?
  • Zou je willen leren hoe je meer in contact komt te staan met jezelf?
  • Wil jij uit je hoofd, in je lijf?
  • Wil jij een balans vinden tussen in- en ontspanning?

Door middel van workshops, trainingen en 1 op 1 sessies help ik jou naar een (nog) betere versie van jezelf!

Vul gerust het kennismakingsformulier in en ik neem z.s.m. contact met je op.