Other shoots

branding en portret

Wil je graag mooie, unieke foto’s van jezelf of heb je (portret)foto’s nodig voor personal branding? Ik wil je er graag bij helpen!

hoe het werkt

We hebben contact over jouw stijl en aan de hand daarvan maak jij een moodboard met wat je ongeveer in gedachten hebt. Wil je foto’s in de natuur? Super! Of wil je een studio afhuren? Ook gaaf!

We gaan samen op pad om foto’s te schieten die een mooi beeld geven van jouw diensten of karakter. Na afloop van de shoot mag je deze foto’s gebruiken voor op je website, social media en meer.

Speciaal voor jou: je mag bij het kiezen van een pakket gratis gebruik maken van de jurken die in mijn client closet hangen!

WAT JE KRIJGT:

Branding en portret

+ 1-1,5 u shooten

+ Gratis gebruik van de client closet

+ Persoonlijke online galerij waar je je favorieten kiest

+ Optie tot bijkopen

excl. reiskosten

Waar kies jij voor?

In de onderstaande blokken vind je de prijzen voor (personal)branding fotografie. Geen zakelijke foto’s maar wel portret? Dan betaal je de reguliere prijzen vanaf €225,- euro. In de FAQ en bij de overige shoot-pagina’s lees je hier meer over.

Branding
pakket A
375,-
Bij dit pakket krijg je:
20 bewerkte foto's
  •  
Branding
Pakket B
450,-
Bij dit pakket krijg je:
30 bewerkte foto's
  •  
Branding
Pakket C
515,-
Bij dit pakket krijg je:
40 bewerkte foto's
  •  
Ik wil een (branding)portret shoot!

informatie of datumvoorstel

Wat ontzettend leuk dat je interesse hebt in een (branding)portret-shoot. Wil je wat meer informatie of direct een datum voorstellen? Dat kan! Laat hieronder je gegevens achter, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.