mommy (to be) shoots

Pregnancy

Wat ontzettend wonderlijk om een baby’tje in je buik te dragen. Je voelt je bijzonder, speciaal, en hoe mooi is het om dat vast te leggen?

hoe het werkt

Wil je de magische tijd vastleggen waarin jij als stralende mamma een kindje in je buik draagt? Kies dan voor een pregnancy-shoot!

Als je ervoor kiest om een Pregnancy-shoot en een Newborn-shoot tegelijkertijd bij mij te boeken, krijg je 20,- korting op het totaalbedrag.

Wanneer je bij mij een shoot boekt, dan hebben we contact via DM (Instagram) of Whatsapp. Ik vind het belangrijk dat we persoonlijk contact hebben met elkaar, want het kan best een beetje spannend zijn. We spreken een datum af en daarna kiezen we samen een locatie uit. Mocht je wat advies willen wat betreft kleding? dat kan ook! Ik stuur je dan wat ideetjes toe en je mag ook kosteloos gebruik maken van de items die in mijn client closet hangen.

WAT JE KRIJGT:

Pregnancy

+ 1-1,5 u shooten

+ Alleen of met je partner

+ Gratis gebruik van de client closet

+ Persoonlijke online galerij waar je je favorieten kiest

+ Optie tot bijkopen

excl. reiskosten

De foto’s mag je delen in privé-kringen en op je persoonlijke social media account.

Waar kies jij voor?

Pakket A
225,-
Bij dit pakket krijg je:
10 bewerkte foto's
  •  
Pakket B
275,-
Bij dit pakket krijg je:
20 bewerkte foto's
  •  
Pakket C
350,-
Bij dit pakket krijg je:
30 bewerkte foto's
  •  
Ik wil een pregnancy shoot!

informatie of datuMVOORSTEL

Wat ontzettend leuk dat je interesse hebt in een Pregnancy-shoot. Wil je wat meer informatie of direct een datum voorstellen? Dat kan! Laat hieronder je gegevens achter, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.